Monday, June 7, 2010

Blago s buvljaka - Majina slavonska klupica

 
Svakog ponedjeljka (odnosno onog ponedjeljka kada zaprimimo vaš mail) u rubrici 'Blago s buvljaka' objavljujemo fotografije predmeta koje ste pronašli na buvljacima (pritom nastojte da fotke budu dobro osvjetljene). Pišite nam gdje ste ih kupili, da li ste ih doradili, kako ih koristite.

Ovaj tjedan javila nam se Maja iz Prozora u dom - novog super ultra cool bloga o interijerima, eksterijerima i lifestyleu.
Evo što simpatična Maja kaže: 'Evo mog ulova s buvljaka (nije baš, zove se službeno Sajam antikviteta, al bogami ima "buva" kolko oćeš!).
Klupica je iz jednog slavonskog sela i još nisam odlučila hoću li je srediti u "shabby" ili da zadržim originalan izgled (ukrasi na naslonu su u crnoj, bijeloj i crvenoj boji, ne znam koliko se vidi). Najvjerojatnije u tirkizni shabby jer ide u kamenu kućicu u zaleđu mora. Jedna noga joj je kraća od drugih (pojeli crvi), al bila zbilja jeftina (200 kunića) - ja presretna!!'

3 comments:

Sandra Z said...

Klupica je bombončić! Rado bi ju vidjela i u svojoj kužici na bregima. Shabby-chic efet - svakako! Tirkiz - predobro. Jaaaako dobar ulov. Svaka čast. Jedva čekam vidjeti fotkice nakon obrade :)) Puno pozdrava

Viktor said...

Odlican ulov! Cuvaj se samo crvotocine da ju ne pojede do kraja. Obavezno ju tretiraj nekim sredstvom prije farbanja.

Unknown said...

utrka Maja vs. crvi neizvjesna do samog kraja :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...