Monday, February 21, 2011

Kuhinjica

Svijetla, skromna i vesela - malo šarenih detalja čini čuda!

Btw, ovih sam dana obilazila dućane u potrazi za radnim stolom, policama za knjige i krevetom. Bez puno uspjeha (cijene neproporcionalne kvaliteti) - međutim, u Reto Centru naiđoh na prostran i stabilan bijeli radni stol (200kn s dostavom!) koji će biti dostojna zamjena vrlo šarmantnoj, ali krajnje nepraktičnoj Singerici moje bake - tako da ću jutro provesti uređujući sobu. Ugodan dan svima!!

5 comments:

heklica said...

Volim fotografije enterijera koji izgledaju kao da neko u njima zaista i živi. Ovo je jedna od tih :)

Divana said...

I ja!!

Marina said...

ajme, preslatka je... obožavam vesele boje u bijelim kuhinjicama :-))

Sretno Vrijeme said...

I ja sam nekada imala radni stol od Singerice, bilo je tako romantično i tako nepraktično :). Poslije je završio kao poluukrasni stolić u ulaznom hodniku, noge od teškog željeza i ploča od kaljenog stakla bili su u stvari jedna jako lijepa kombinacija....a onda su došla djeca ...jedno....drugo.....treće....i prednost je preuzela praktičnost,a romantika će valjda opet doći do izražaja jednoga dana.... Zato je ova tvoja kuhinjica baš slatka, životna, za neku mladu osobu kojoj je kuhanje igra u kojoj se lako snalazi i u kojoj uživa. Što se kupovine tiče....to je tako deprimirajuće, jednoobrazno, nemaštovito i ukalupljeno stanje da ti uopće ne zavidim, stoga je pronaći nešto što te veseli a nije skupo prava injekcija dobrog raspoloženja! Uživaj u preuređivanju!

Divana said...

@Marina - nastojat cu pronaci jos ovakvih prostora : )

@SretnoVrijeme - hvala ti!! i meni se ucinilo da bi joj uloga konzole u hodniku najvise pristajala, medjutim, nas hodnik je preuzak, vjerojatno ce zavrsiti u drvarni. prakticna romantika je ono sto nam treba : ))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...